Råkost Natur & miljø Livsstil Forum Links
     
 

Kort om vacciner

I Politikens lørdagstillæg kunne man i starten af december måned læse om vacciner.
Artiklen anbefalede og opfordrede læsere til at gå ud og shoppe for vacciner. Meningen med det var, at man kan blive vaccineret billigere hvis man først laver en lille undersøgelse.

Alle udspurgte, der ventede på at blive vaccineret, sagde at de er nærmest ligeglade hvad det koster, fordi det er det værd.
En gang til: Fordi det er det værd!

Før jeg falder bevidstløs om på gulvet pga et chok over vores bevidsthedniveaus besynderlig tilstand i det 21' århundrede, vil jeg nå at spørge: Er det virkelig værd at blive forgiftet for 500 eller 2000 kroner?

Statens Serum Institut tjener penge på at mislede folk til den naive tro, at vacciner vil redde dem fra nogle ondartede mikroorganismer og hvad er endnu være: Man tager penge for at forgifte mennesker med fremmede, giftige stoffer.

Sådan en kunstig immunitet opnået af vacciner ville jeg aldrig stole på. For det første vil ethvert sygdomsforløb afhænge af personens vitalitet og omgivelser. For det andet vil denne immunitet aldrig give samme beskyttelse som den, der opnås ved et naturligt sygdomsforløb.

Medicinalindustrien har gennem tiden spredt mange myter om vaccination. Sandheden er, at epidemier aldrig er opstået pga. manglende vaccination, men pga. fattigdom, dårlig hygiejne og (hvad der især er bemærkelsesværdigt) pga. medicinalsk behandling og/eller vaccinering. Læger har ofte brugt meget giftige stoffer til behandling af sygdom, derfor har en almindelig akut sygdom tit fået dødelig udvikling. Til produktion af vacciner blev også brugt meget giftige stoffer og hvis man ikke døde af sådan en "forebyggende behandling", udviklede man tit nogle kroniske sygdomme senere i livet.

Ens vitalitet kan blive opbygget gennem et sundt liv, aldrig med hjælp af vacciner. Sørg altid for at holde dit blod, lymfe og organer i ren tilstand og kroppen vil klare resten, hvis man ikke forhindrer dens arbejde.

Hvis der var brug for at beskytte sig imod mikroorganismer ved hjælp af vacciner, antibiotika osv. ville det betyde at naturen var helt forkert i sit design. Dette er en så indlysende ulogisk påstand, at ingen kunne finde på det. Vi kender kun til en brøkdel af naturens fantastiske liv, hvordan kan vi så hævde, at vi ved bedre?

Mikroorganismer er selve grundlaget for livet på jorden. Naturen kender ikke til tilgivelse eller mirakler. Naturen kender årsager og virkninger, den er mangfoldig og uforudsigelig, men aldrig ulogisk i sin udvikling. Når vi forhindrer naturens gang, må vi også forvente nogle konsekvenser.

Brug ikke krykker og kørestole, lær i stedet for at stå på dine egne ben. Ingen vaccination kan forbedre helbredet og dens påståede immunitet er så tvivlsom, at kun religiøse mennesker kan tro på det.

Der findes mange artikler på nettet om vacciner udover dem, der er sponsoreret af farmaceutisk industri og staten, der går hånd i hånd med dem.
Her er bare nogle af dem, måske ikke de bedste:

http://healthfullivingintl.org/articles/smallpox.html
http://healthfullivingintl.org/articles/flushot.html
http://www.vibrancy.homestead.com/vaccinations.html
http://www.healthfullivingintl.org/eNewsletters/enews48.html
http://www.organicwellness.com/board.htm
http://www.whale.to/v/hadwen.html
http://www.vaclib.org
http://www.ratbags.com/rsoles/vaxliars/pictures.htm
http://www.ratbags.com/rsoles/vaxliars/pictures.htm
http://www.avn.org.au/


I nogle lande (jeg kender f.eks. Tjekkiet) står det i loven, at børn skal blive vaccineret. Hvis man som forældre nægter at forgifte sine børn, vil staten fratage en forældremyndigheden. Det er ren børnemishandling. Og vi lever i år 2005!!!
Send mail til rawquest.dk